La constant evolució de les telecomunicacions ha fet necessari el desenvolupament d’una normativa, que regularà les infraestructures de telecomunicacions en les edificacions, adaptada a las necessitats actuals dels usuari.

   La ICT o Infrastructura Comú de Telecomunicacions, són les instal.lacions necessàries per captar i distribuir a les vivendes i locals de tots els edificis, les senyals de radio, televisió terrestre i satèl.lit, junt amb els serveis de telecomunicacions per cablejat i accés al servei telefònic bàsic.

Armengol Serveis Elèctrics tenim grans professionals en el camp de telecomunicacions que es dediquen a la instal.lació, reparació i manteniment d’antenes de tv, antenes de tv satèl.lit, instal.lacions individuals i colectives, projectes especials per hotels, residències, i edificis singulars que requereixin més complexitat tècnica.

Utilitzem sempre en les instal.lacions material de primeres marques que garanteixien la qualitat sense renunciar a preus competitius, complint amb totes les normes de la ICT.