La constant evolució de les telecomunicacions ha fet necessari el desenvolupament d’una normativa, que regularà las infraestructures de telecomunicacions en les edificacions, adaptada a las necessitats actuals dels usuaris.

   La ICT o Infraestructura Comú de Telecomunicacions, són les instal·lacions necessàries per captar i distribuir a les vivendes i locals de tots els edificis, els senyals de ràdio, televisió terrestre i satèl·lit, junt amb els serveis de telecomunicacions per cablejat i accés al servei telefònic bàsic.

Armengol Serveis Elèctrics tenim grans professionals en el camp de telecomunicacions que es dediquen a la instal·lació, reparació i manteniment d’antenes de tv, antenes de tv satèl·lit, instal.lacions individuals i col·lectives, projectes especials per hotels, residències, i edificis singulars que requereixin més complexitat tècnica.

Utilitzem sempre en les instal·lacions material de primeres marques que garanteixen la qualitat sense renunciar a preus competitius, complint amb totes les normes de la ICT.